dagritme_026.200x200_.JPGDagindeling ochtend:
De deur gaat open om half 9. Tot negen uur komen de kinderen binnen en gaan lekker spelen, plakken, end. Om 9 uur gaan alle ouders/ verzorgers naar huis en gaat de tutor met de tutorkinderen een activiteit doen. Om kwart over 9 gaan we met z'n allen in de kring. We bespreken eerst wat we die dag gaan doen en daarna doen we een activiteit gericht op ons thema. Om half 10 wordt er fruit schoongemaakt en uitgedeeld. Er is dan ook nog tijd om te spelen of met de pientere peuters een acivitiet te doen.
Om 10 uur gaan we drinken en wie klaar is gaat een puzzeltje maken, even op de pot of naar de "grote" wc en eet tot slot een lekker koekje. Bij slecht weer blijven we binnen spelen.
De kinderen kunnen kiezen voor de bouwhoek, huishoek, taalhoek, ontdekhoek of iets aan tafel. Is het mooi weer dan zullen we in deze tijd buiten gaan spelen. Om 11.20 uur gaan we in de kring zingen of boekjes lezen. Om half 12 komen alle ouders / verzorgers de peuters weer ophalen. Sommige peuters eten bij ons een broodje.

Dagindeling middag:guusjefruit_016.200x200_.JPG
Om 13.00 uur gaat de deur open en mogen de kinderen even spelen. Om kwart over 1 gaan alle ouders / verzorgers naar huis en gaat de tutor een activiteit doen met de tutorkinderen. Om half 2 gaan we in de kring en bespreken we wat we die middag gaan doen. Daarna volgt een groepsactiviteit. Daarna is er nog tijd om even te spelen of met de pientere peuters een activiteit te doen. Om 2 uur gaan we drinken.

Na het drinken maken alle kinderen een puzzel en gaan plassen op de pot, op de "grote" wc of krijgen een schone luier en tot slot een lekker koekje. Bij mooi weer gaan we lekker buiten spelen en bij slecht weer blijven we binnen. Om tien voor half 4 gaan we weer in de kring en zingen we nog wat liedjes of lezen we een boek. Alle ouders komen om half 4 de kinderen weer ophalen.